Ik ben vandaag voor de 3e keer naar Brno geweest om te praten over een functie bij Moravia IT. Ik heb een test van 40 vragen moeten maken met name over de syntax van verschillende programeertalen. Verder nog een korte test over de engelse grammitica. Na een aantal minuten spanning heb ik een functie als Localisation Engineer aangeboden gekregen. Ik kan al aanstaande maandag 5 December beginnen. Het is niet echt een leidinggevende functie maar er zijn zeker mogelijkheden om door te groeien naar bijvoorbeeld project manager. Ik heb er heel veel zin in. Het is een heel interessant internationaal en niet zo formeel bedrijf. Het is wel jammer dat het wat verder weg is. Dat betekend elke dag gemiddeld 3 uur in de bus… ’s Ochtends op 6:45 weg. Ik ben dan om 8:00 in Brno. Om 8:30 begint mijn werk. Als alles normaal loopt zal ik om ongeveer 17:00 klaar zijn en kan ik de bus van 17:35 terug naar Jihlava pakken. Ik ben dan om 19:30 in Jihlava. Je moet er maar wat van maken met die reistijd. Ik heb al heel wat uit de bijbel gelezen en het gaat er dan ook naar uitzien dat ik (eindelijk) de bijbel helemaal ga uitlezen nog dit jaar. Vraag maar niet wanneer ik ben begonnen…

We houden jullie hier op de hoogte van hoe het verder gaat met ons en het werk, dus blijf zo af en toe kijken.