Het is al weer een hele tijd terug dat we wat van ons hebben laten horen. Het fotootje van de laatste post zegt waarschijnlijk wel meer dan woorden. Van de week heb ik het kindje al kunnen voelen. Het is allemaal heel spannend. We zien er al erg naar uit dat we het kindje in onze armen kunnen houden. Met Vladka gaat het heel goed. Ze heeft bijna geen last van de zwangerschap. In Oktober is het zover.

We hebben nog meer nieuws. We gaan binnenkort weer verhuizen. We hebben een mooi flatje gekocht in Kurim, zo’n 15 km van Brno. Het is niet zo groot, ca. 65 m2 maar wel een hele mooie omgeving aan de rand van Kurim. Je kunt zo de velden en het bos inlopen. We wonen ongeveer 50 meter van een openlucht- en overdekt zwembad. Kijk op http://www.mapy.cz en zoek dan op ‘U Stadionu, Kurim’ om te zien waar we komen te wonen. Als je op Letecka klikt krijg je een luchtfoto versie te zien. We gaan volgende week alles financieel regelen en krijgen dan de sleutel. We zullen daarna zeker nog foto’s van ons nieuwe flatje op de website zetten.

Ik voel me echt op mijn plek hier op mijn werk. Het is soms best wel druk zodat ik soms ook ’s weekends moet werken maar andere dagen kan ik dan zelf thuis blijven. Vladka heeft het al een stuk rustiger. De examenklassen hebben inmiddels examen gedaan. Nog een maandje en dan is het voor haar al vakantie. We horen graag hoe het met jullie gaat. Stuur eens een email of laat een comment achter.