Hoi Allemaal,
Het is weer hoog tijd voor een update over hoe het met ons gaat.
Daniel is inmiddels al goed gegroeid. Hij is al ruim 5 kilo en 58 cm. Het is soms best inspannend zo’n kindje maar we genieten er beiden erg veel van. De nachten zijn wat meer gebroken maar soms slaapt onze lieverd al 4 uur achter elkaar door. Je kan al echt een beetje met hem communiceren. Hij kijkt naar je en kan heel lief lachen. Af en toe begint hij al wat geluidjes te maken. Ik heb vandaag even weer wat nieuwe foto’s van ons op de website gezet.

Met Vladka gaat het ook goed. Ze is een hele goede moeder. Door een zwangerschapscusrus in Kurim heeft ze wat vriendinnen gekregen die ook zwanger zijn of al een baby hebben waar ze gezellig mee kan gaan lopen of koffiedrinken.

Ik heb nog steeds veel plezier aan mn werk. Voor Vista zijn we bezig met de laatste loodjes, het bugfixen. Binnenkort start ik met een nieuw project: MacOffice. Ik heb hier al een mooie mac staan. Na een korte training over wat de mac allemaal kan en hoe het werkt zou ik bijna overstappen van windows naar de mac 🙂
Ik heb besloten dat ik weer elke week ga zwemmen. Het zwembad staat tegenover ons huis. Ik ga vanavond lekker een uurtje baantjes trekken.

Als Daniel wat groter is dan willen we graag in Brno een kerk gaan opzoeken. Dat is door de verhuizing en de zwangerschap wel een beetje stil blijven liggen. We zien er beiden ook wel weer naar uit om wat meer contact te hebben met andere gelovigen. We zijn nu samen aan het lezen in een christelijk dagboekje “Van Man Tot Man – Openhartig Dagboek, Bert Streuper”.

Binnenkort breken de feestdagen al weer aan. We hopen dat jullie het allemaal goed mogen hebben. Als je het leuk vind: stuur eens een email. Chatten kan ook msn: joephein#hotmail.com, icq: 9767419 of skype: joep_en_vladka