Ruim twee maanden terug hebben we een mooie bank uitgezocht. De bank in de kleur die wij wilden moest speciaal gemaakt worden in Duitsland. Voor ons echter niet zo’n probleem want zo hadden we mooi tijd om het plafond af te krabben en opnieuw te verfen. Verder hebben we ook nieuw parket laten leggen in onze keuken-woonkamer. Het ziet er allemaal heel mooi uit en inmiddels was de bank er gelukkig ook. Woensdag 16 Mei werd de bank langsgebracht en daar begonnen de problemen. Het tweede deel van onze hoekbank paste niet door de deur 🙁 Dan maar beneden laten staan bij de trap. We hadden snel een verhuisbedrijf gevonden die het tweede deel een paar dagen later wel via het raam naar boven wilde heisen. Afgelopen maandag waren ze er dan. Ze tilden de bank op en bij een eerste inspectie bleek dat de plank waarop de twee poten bevestigd waren helemaal doormidden was gebroken. Dat is wel een stevige tegenvaller. Gelijk maar terug naar de winkel (Asko) waar we de bank hebben gekocht voor reclamatie. Hopenlijk komt er deze week nog een technicus kijken of het gerepareerd kan worden. Wij willen geen kapotte bank en zeker ook geen snel opgelapte versie. Laten we maar hopen dat alles goed komt.